Verzenden & Retourneren

Verzendmethoden: DoelenTuned.nl maakt gebruik van PostNL als verzendpartner voor alle bestellingen.

Levertijden: Bestellingen die op doordeweekse dagen vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag bezorgd. Let op: tijdens drukke periodes zoals feestdagen of actieperiodes kan de levertijd langer zijn.

DoelenTuned.nl verzendt naar adressen binnen Nederland, Duitsland en België.

Voor verzendingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten €4,95. Bestellingen boven de €25 worden gratis verzonden. Voor verzendingen naar Duitsland en België gelden de volgende tarieven: €9,90 voor pakketverzending.

Retourvoorwaarden: Klanten hebben het recht om hun bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Om een retour aan te vragen, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met info@doelentuned.nl. Binnen 24 uur ontvangt u de retourinstructies die u nodig heeft. Het product moet onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant, tenzij het product defect is of niet overeenkomt met de beschrijving op de website.

Contact formulier